ngabagéakeun ka kami

Urang nawarkeun produk kualitas pangalusna

Zibo Zealway International Trade Co., Ltd aya di kota Zibo, Propinsi Shandong, Cina, nu mangrupakeun tempat ngumpul pikeun industri keramik hi-tech kalawan sajarah panjang jeung pangalaman euyeub.

produk urang nu mibanda kakuatan tinggi, teu karasa luhur, alus maké-lalawanan jeung korosi-lalawanan. Éta nu loba dipaké dina widang pyroelectricity, baja, pertambangan, petrifaction, kimia, médis, batu bara dipecat generasi kakuatan, semén, Industri pengolahan mineral, jeung sajabana

produk panas

ZIRCONIA CERAMICE grinding bal

Zirconia keramik grinding Bola téh ku kakuatan tinggi, kateguhan narekahan tinggi, nu saimbang badag tina maké-tahan, ppm maké kelas, teu karasa luhur, résistansi korosi, fitur permukaan ultra-lemes jeung sajabana TZP média grinding kalawan maké pisan lemah sareng narekahan tinggi kateguhan téh lega lumaku ka sagala rupa grinding jeung dispersi kaayaan, sarta pikeun mastikeun purity produk urang jeung kahirupan.

Diajar
MORE +

Alumina keramik bola grinding

Bola ieu loba dipaké dina ngolah precision jeung ngolah jero rupa keramik, enamels, kacamata jeung bahan teuas dina pabrik kimia, sakumaha grinding média pikeun mesin crushing rupa kawas cyber bola, bisa-tipe cyber tur cyber Geter.

Diajar
MORE +

Alumina pinding kotak

Alumina pinding kotak geus loba dipaké di industri pertambangan, industri batubara, Industri baja, conveying sistem jeung saterusna .It efektif tiasa ngajaga parabot industri tina ruksakna abrasion, sarta ngurangan biaya perawatan sarta handap-ayeuna, Kotak alumina baku kaasup: plat polos keramik , alumina dilas kotak, taper kotak liner, kotak trapezoidal, kotak melengkung etc.which gampang dibereskeun sarta dipasang ku pamaké tungtung.

Diajar
MORE +
WhatsApp Online Chat !