welcome to us

WE kurban produk QUALITY BEST

Zibo Zealway International Trade Co., Ltd dumunung ing kutha Zibo, Langkawi Shandong, China, kang iku panggonan kumpul kanggo industri Keramik hi-tech karo sajarah dawa lan pengalaman sugih.

kita produk karo kekuatan dhuwur, atose dhuwur, apik nyandhang-resistance lan karat-resistance. Padha sing digunakake digunakake ing lapangan pyroelectricity, baja, mining, petrifaction, kimia, medical, batu bara murub tenaga, semen, industri Processing Mineral, etc.

produk panas

Zirconia CERAMICE mecah BALL

Zirconia Keramik Grinding Balls karo kekuatan dhuwur, kateguhan rengat dhuwur, sebagéyan gedhé saka nyandhang-tahan, ppm nyandhang bahan, atose dhuwur, resistance karat, fitur lumahing Ultra-Gamelan lan sapiturute TZP media mecah karo nyandhang banget kurang lan rengat dhuwur kateguhan digunakake ditrapake kanggo macem-macem mecah lan sawur kahanan, lan kanggo mesthekake kemurnian produk lan urip.

Sinau
luwih +

Alumina Keramik BALL mecah

Ball iki digunakake digunakake ing Processing tliti lan jero Processing saka macem-macem keramik, enamels, kaca tingal lan bahan hard ing pabrik kimia, minangka mecah media kanggo mesin ngremekake nggoleki kaya pabrik werni, bisa-jinis pabrik lan pabrik geter.

Sinau
luwih +

Alumina Lining kothak

Alumina lining kothak wis digunakake digunakake ing industri pertambangan, industri batu bara, industri baja, ngaturaken sistem lan ing .Nanging bisa èfèktif nglindhungi peralatan industri saka karusakan abrasion, lan ngurangi biaya lan pangopènan mudhun-wektu, kothak alumina standar kalebu: piring kosong Keramik , alumina gandheng kothak, taper kothak liner, kothak trapezoidal, sudhut mlengkung kothak etc.which sing gampang tetep lan diinstal kanthi pungkasan kedhaftar.

Sinau
luwih +
WhatsApp Online Chat !